• technik ekonomista

    technik ekonomista

  • technik handlowiec

    technik handlowiec

  • technik technologii żywności

    technik technologii żywności

  • technik hotelarstwa

    technik hotelarstwa

  • technik obsługi turystycznej

    technik obsługi turystycznej

  • technik żywienia i usług gastronomicznych

    technik żywienia i usług gastronomicznych

30.11.2017 r.  i 1.12.2017 r. uczniowie klasy 4E przystąpili do Ogólnopolskiego Egzaminu Próbnego z kwalifikacji A.36 Prowadzenie rachunkowości zorganizowanego przez Zespół Szkół nr 2 im. T. Rejtana w Rzeszowie, którego koordynatorem i autorem zadań jest p. Barbara Mikutra-Turek. Odbyła się część praktyczna i teoretyczna egzaminu, czyli m.in. należało sporządzić dowody księgowe, zaksięgować operacje gospodarcze w programie FK, przeprowadzić analizę finansową firmy.

Udział w Ogólnopolskim Egzaminie Próbnym jest dla naszych uczniów jedną z ostatnich prób sprawdzenia swoich wiadomości i umiejętności przed egzaminem zawodowym.