SZKOLNY HARMONOGRAM EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE (Formuła 2017 – uczniowie klas czwartych)
w sesji styczeń-luty 2021
CZĘŚĆ PISEMNA
Data/godzina |
Kwalifikacja |
Sala |
12 stycznia 2021 r. (wtorek) godz. 10,00 |
TG.07 – technik żywienia i usług gastronomicznych (1 osoba) |
29 |
12 stycznia 2021 r. (wtorek) godz. 12,00 |
TG.13 – technik hotelarstwa (9 osób – do M. Góral)
|
29 |
TG.13 – technik hotelarstwa (pozostałe 5 osób) TG.17 – technik technologii żywności (4 osoby – do Gabrieli Kalinowskiej)
|
30 |
|
AU.36 – technik ekonomista (23) AU.25 – technik handlowiec (10) TG.15 – technik obsługi turystycznej (10) TG.16 – technik żywienia i usług gastronomicznych (7 osób – do M. Gajewskiej)
|
Sala gimnastyczna |
|
TG.16 – technik żywienia i usług gastronomicznych (9 osób – od A. Grabowskiego do D. Naumowicz)
|
31 |
|
TG.16 – technik żywienia i usług gastronomicznych (pozostałe 5 osób) TG.17 – technik technologii żywności (pozostałe 4 osoby) |
32 |
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA
Data |
Godzina |
Zawód/kwalifikacja |
Liczba uczniów |
Sala |
11 stycznia 2020 r. (poniedziałek) |
9,00 |
TG.12 – technik hotelarstwa |
1 |
29 |
TG.14 – technik obsługi turystycznej |
2 |
|||
|
|
|
|
|
11 stycznia 2021 r. (poniedziałek) |
13,00 |
TG.13 – technik hotelarstwa |
14 |
Sala gimnastyczna |
TG.15 – technik obsługi turystycznej |
10 |
|||
TG.16 – technik żywienia i usług gastronomicznych |
21 |
|||
|
|
|
|
|
11 stycznia 2021 r. (poniedziałek) |
13,00 |
TG. 17 – technik technologii żywności |
8 |
30 |
|
|
|
|
|
14 stycznia 2021 r. (czwartek) |
9,00 |
AU.35 – technik ekonomista |
2 |
34 |
AU.25 – technik handlowiec |
4 |
|||
AU.25 – technik handlowiec |
6 |
35 |
||
|
|
|
|
|
18 stycznia 2021 r. (poniedziałek)
|
9,00
|
AU.36 – technik ekonomista
|
8 (do M. Jachimowicz) |
34 |
8 (od W. Jarmołowicz do A. Myszkowskiej) |
35 |
|||
7 (od U. Omilian) |
33 |
|||
|
|
|
|
|
21 stycznia 2021 r. (czwartek) |
8,00 |
TG.07 – technik żywienia i usług gastronomicznych |
2 |
26 |