SZKOLNY HARMONOGRAM EGZAMINU ZAWODOWEGO
FORMUŁA 2019 w sesji czerwiec-lipiec 2022
uczniowie klas trzecich
CZĘŚĆ PISEMNA
Data/godzina |
Kwalifikacja – zawód |
Sala – liczba zdających |
Uczniowie z klas – nr z dziennika |
3.06.2022 (piątek) godz. 8:00 |
EKA.04 – technik ekonomista
|
33 – 8 osób |
3E – nr 1, 2, 7, 8, 9, 10, 11,12 |
34 – 9 osób |
3E – nr 3, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 |
||
35 – 10 osób |
3E – nr 4, 5, 6, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 |
||
3.06.2022 (piątek) godz. 11:00 |
EKA.04 – technik ekonomista
|
33 – 8 osób |
3Eg – nr 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13 |
34 – 10 osób |
3Eg – nr 4, 5, 14, 15 ,16 ,17, 18,19, 20, 21 |
||
35 – 11 osób |
3Eg – nr 1, 6, 7, 22, 23, 25,26,27,28,29,30 |
||
3.06.2022 (piątek) godz. 14:00 |
SPC.01 – technik technologii żywności |
33- 9 osób |
3HTŻ – nr 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 21 |
3.06.2022 (piątek) godz. 14:00 |
HAN.01 – technik hotelarstwa |
35 – 13 osób |
3HTŻ – nr 1, 5, 8, 11,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22 |
6.06.2022 (poniedziałek) godz. 9:00 |
HGT.07 - technik organizacji turystyki |
33 – 8 osób |
3TTO – nr 1, 4 3TTg – nr 1, 4, 10, 11, 12, 13 |
34 – 10 osób |
3TTO – nr 5, 7, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 30 |
||
35 – 9 osób |
3TTO – nr 8, 11, 3TTg – nr 14, 15, 19, 21, 22, 25, 29 |
||
6.06.2022 (poniedziałek) godz. 13:00 |
HGT.02 - technik żywienia i usług gastronomicznych |
34 – 12 osób |
3Ż – nr 1, 2, 3, 4, 12, 13, 14, 15, 16, 17 WSBI -2 osoby |
35 – 12 osób |
3Ż – nr 5, 6, 8, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 21, 22, 23 |
||
7.06.2022 (wtorek) godz. 9:00 |
HGT.03 - technik hotelarstwa |
34 – 11 osób |
3TTO – nr 2, 3,6, 9 3TTg – nr 2, 3, 6, 7, 9, 16, 17 |
35 – 12 osób |
3TTO – nr 10, 12, 14, 20 3TTg – nr 18, 20, 23, 24, 26, 27, 28, 30 |
||
7.06.2022 (wtorek) godz. 12:00 |
HGT.03 - technik hotelarstwa |
35 – 8 osób |
3TTO – nr 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 |
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA
Data/godzina |
Kwalifikacja – zawód |
Sala – liczba zdających |
Uczniowie z klas – nr z dziennika |
1.06.2022 godz. 9:00 |
HGT.07 – technik organizacji turystyki (180 minut) HGT.03 – technik hotelarstwa (150 minut) |
Sala gimnastyczna – 58 osób |
3TTO , 3TTg - całe klasy
|
9.06.2022 godz. 8:00 (czwartek) |
EKA.04 – technik ekonomista (180 min) |
34 – 10 osób |
3Eg – nr 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 |
35 – 11 osób |
3Eg – nr 4, 5, 6, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 |
||
9.06.2022 godz. 12:30 (czwartek) |
EKA.04 – technik ekonomista (180 min) |
34 – 10 osób |
3E – nr 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 |
35 – 11 osób |
3E – nr 4, 5, 6, 3Eg – nr 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30 |
||
09.06.2022 godz. 8:00 (czwartek) |
HAN.01 - technik handlowiec (150 minut) |
19 - 4 osoby |
3HTŻ – nr 1, 5, 8, 11 |
09.06.2022 godz. 12:30 (czwartek) |
HAN.01 - technik handlowiec (150 minut) |
19 - 4 osoby |
3HTŻ – nr 13, 14, 15, 16 |
10.06.2022 godz. 08:00 (czwartek) |
EKA.04 – technik ekonomista (180 min) |
34 – 7 osób |
3E – nr 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 |
35 – 7 osób |
3E – nr 21, 22, 23, 24, 25, 26,27 |
||
10.06.2022 godz. 8:00 (piątek) |
HAN.01 - technik handlowiec (150 minut) |
19 - 3 osoby |
3HTŻ – nr 17, 18, 19 |
10.06.2022 godz. 12:30 (piątek) |
HAN.01 – technik handlowiec (150 minut) |
19 - 2 osoby |
3HTŻ – nr 20, 22 |
10.06.2022 (piątek) godz. 8:00 |
HGT.02 - technik żywienia i usług gastronomicznych (120 minut) |
26 - 4 osoby |
ZST BSI nr 3 - 4 osoby |
13.06.2022 godz. 8:00 (poniedziałek) |
HGT.02 - technik żywienia i usług gastronomicznych (120 minut) |
26 - 4 osoby |
3Ż – nr 22, 23 |
13.06.2022 godz. 12:00 (poniedziałek) |
HGT.02 - technik żywienia i usług gastronomicznych (120 minut) |
26 - 4 osoby |
3Ż – nr 18, 19, 20, 21 |
14.06.2022 (wtorek) godz. 8:00 |
HGT.02 - technik żywienia i usług gastronomicznych (120 minut) |
26 - 4 osoby |
3Ż – nr 1, 2, 3, 4 |
14.06.2022 (wtorek) godz. 12:00 |
HGT.02 - technik żywienia i usług gastronomicznych (120 minut) |
26 - 4 osoby |
3Ż – nr 5, 6, 8, 9 |
14.06.2022 (wtorek) godz. 8:00
|
SPC.01 - technik technologii żywności (150 minut) |
31 i - 3 osoby |
3HTŻ – nr 2, 3, 4 |
14.06.2022 (wtorek) godz. 12:30 |
SPC.01 - technik technologii żywności (150 minut) |
31 i - 3 osoby |
3HTŻ – nr 6, 7, 9 |
15.06.2022 (środa) godz. 8:00 |
HGT.02 - technik żywienia i usług gastronomicznych (120 minut) |
26 - 4 osoby |
3Ż – nr 10, 11, 12, 13 |
15.06.2022 (środa) godz. 12:00 |
HGT.02 – technik żywienia i usług gastronomicznych (120 minut) |
26 - 4 osoby |
3Ż – nr 14, 15, 16, 17 |
15.06.2022 (środa) godz. 8:00 |
SPC.01 - technik technologii żywności (150 minut) |
31 i - 3 osoby |
3HTŻ – nr 10, 12, 21 |